Smo pooblaščeni prodajalec in serviser opreme podjetja Jonsered.

jonsered

V državi, kot je Švedska, kjer 75 odstotkov površine pokrivajo gozdovi, je precej obièajno, da je gozdarstvo ena izmed najpomembnejših gospodarskih panog. Stremljenje k tehnološkemu napredku je še ena tipièna sestavina švedskega izročila. Tako ni nikakršno nakljuèje, da je bila prva motorna žaga na svetu, s katero je lahko enostavno upravljal samo en človek, že leta 1954 izumljena na Švedskem, natančneje v Jonseredu, majhni industrijski vasi v gozdni pokrajini severovzhodno od Göteborga.

Takrat so skandinavske gozdne skupnosti že več generacij zapored sestavljali poklicni drvarji, trdoživi moški, ki so živeli v skromnih razmerah in delali v ostrem podnebju. Eden glavnih ciljev podjetja Jonsered je bilo olajšanje njihovega življenja in zmanjšanje nevarnosti pri delu.

Od takrat Jonseredovi inženirji vodijo razvoj profesionalnih motornih žag vse do današnjih modelov z inovativnimi rešitvami kot glavnimi lastnostmi: zavora verige, zmanjšanje tresljajev in turbo čiščenje zraka, če omenimo le nekatere. Razvili so tudi sodobno tehniko kleščenja, učinkovito metodo, ki prihrani delo, in jo prenesli po vsemu svetu.

Za današnje profesionalne in občasne uporabnike motornih žag je Jonsered še vedno sinonim za učinkovit in zanesljiv gozdarski pripomoček. Naše znanje na področju lahkih in učinkovitih motorjev, ergonomije in skrbi za naravo je postalo temelj Jonseredove palete modelov gozdarskih strojev. Zapuščina in pionirski duh, ki ju gojimo že desetletja.

Jonsered je danes znamka Husqvarne AB.

jb
TRGOVINA IN SERVIS
JASMINA BUČ s.p.
Pameče 151
2380 Slovenj Gradec, Slovenija
Telefon: +386 (0) 2 88 41 820 
Mobi: +386 (0) 41 207 878
 
DELOVNI ČAS: 
Ponedeljek:  
8:00 - 16:00
Torek-Petek:
8:00 - 15:00
Sobota: 
8:00 - 12:00
Nedelje/Prazniki: 
Zaprto
Copyright (c) Trgovina in servis Jasmina Buč s.p. 2016. Vse pravice pridržane.